Samenwerking

Wij hebben een goede samenwerking met onze leveranciers in het buitenland. Het aangaan van duurzame relaties is belangrijk voor ons. Maar ook in ons eigen land gaan wij graag samenwerkingen aan. Wij streven naar optimaal resultaat en werken daarbij graag samen met bedrijven die sterk zijn in wat ze doen.

Kalveropfok en samenwerken

Boerkamp heeft een aantal stallen voor kalveropfok voor eigen risico. De kalveren in deze stallen worden door ons zelf verzorgd en groot gebracht. Maar nog liever werken wij samen met een kalverhouder of kalvermelkproducent. Een driehoekscombinatie met beide partijen en Boerkamp behoort zeker tot de mogelijkheden. Hierin zijn allerlei varianten mogelijk.

Op deze manier delen we de risico's en iedereen doet waar ie goed in is. Een optimale situatie om een zo goed mogelijk kalf af te leveren.

Partners in kalveropfok

Op dit moment werken wij samen met een aantal partijen:

Vanzelfsprekend volgen wij en onze partners de richtlijnen van het SBK (Stichting Brancheorganisatie Kalversector) en SKV (Stichting Kwaliteitsgarantie Vleeskalversector).

Partner worden

Wilt u meer weten over een samenwerking met ons en onze partners, neem dan contact met ons op. Wij praten graag met u verder.